Acupunctuur & Massagepraktijk Elly Klaver  
   
 

 

 

Hydrotherm massage
De ontspanningsmassage voor iedereen

De term HYDROTHERM geeft al aan waar het om draait. De basis van deze nieuwste massagevorm is het werken met warm water waardoor uw spieren
sneller ontspannen en aangenaam soepel worden.

Tijdens de massage ligt u op een warmwaterkussen die op de gewenste temperatuur is gebracht. Heerlijk ontspannen ligt u de gehele tijd op uw rug te genieten van een algehele lichaamsmassage. Dit maakt dat deze massage geschikt is voor iedereen!

Tot nu toe was het moeilijk en zelfs onaangenaam om gemasseerd te worden als iemand niet of nauwelijks op zijn buik kon gaan liggen bijvoorbeeld door een zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en darmstoornissen of door een zware lichaamsbouw voor wat betreft buik en borsten.

HYDROTHERM  heeft deze problemen opgelost omdat een cliënt op zijn rug ligt.

De HYDROTHERM massage is door de Engelsman John V. Holman speciaal ontwikkeld omdat juist die mensen erg gebaat zouden zijn met een ontspanningsmassage. De combinatie van het warmwaterkussen en het gebruik van massage oliën geeft de mogelijkheid om de rug te masseren terwijl een cliënt op zijn rug ligt. Dus er is geen sprake meer van een omwenteling tijdens de massagebehandeling en een buikligging die voor een groot aantal mensen problematisch is.

De voordelen van de HYDROTHERM massage.

  • U ligt warm en comfortabel op een warmwaterkussen.
  • Het warme water stimuleert de bloedsomloop.
  • Uw spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt.
  • De massage oliën dringen goed door in het lichaam.
  • Tijdens de massage hoeft u zich niet meer om te keren.
  • Uw nek- en ruggenwervels worden optimaal ondersteund.
Kortom u ligt de gehele tijd in een natuurlijke houding!

HYDROTHERM massage mogelijkheden

Rug, nek, schouders
Deze deelbehandeling is voor echte klachten, zoals in de nek of schouders. De techniek kan stevig uitgevoerd worden, met het accent op het pijnlijke lichaamsdeel. Bij deze behandeling kan heel gemakkelijk de bilpartij worden behandeld, waar ook vaak de rugklachten vandaan komen.

Rug, nek, schouder en benen
Deze dubbele deelbehandeling is vooral zeer geschikt voor de aanstaande moeders, zowel de rug als de benen liggen comfortabel op de warmtekussens.

Bovenlichaam en gezicht
Behandeld worden rug/nek/schouders en extra de buik en het gezicht. Stress of ook wel spanningsklachten genoemd, concentreren zich met name in de nek en schoudergordel. Een massage van het gezicht geeft zo de nodige ontspanning om hoofdpijnen te voorkomen of te verminderen. De massage van de buik geeft een regulatie van de ingewanden en ook weer een ontspanning. Kortom een prettige, maar zeer nuttige massage in deze hectische tijd.

Totale lichaamsmassage
Bent u iemand die zichzelf graag verwent? Dan is deze massage daar bij uitstek geschikt voor. Al de goede dingen in de voorafgaande beschrijvingen zijn hierin samengebracht. U wordt van top tot teen gemasseerd zonder dat u ook maar één keer van positie hoeft te veranderen. U ligt comfortabel op uw rug.

 

Uiteraard is alles bespreekbaar, dus andere combinaties zijn mogelijk.
Een totale ontspanning is met recht een weldaad voor lichaam en geest.

Indien u de afspraak niet tijdig afbelt (24 uur van te voren) ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.


Acupunctuur & Massagepraktijk Elly Klaver
N.T. Hopmanstraat 11 1751 PA Schagerbrug telefoon: 0224- 571746 / 06-53737946